Social Media Expert in een Week
Nummer 1 bestseller bij BOL.com   Bestellen
Genomineerd voor beste managementboek van het jaar

Lovende recensies voor Social Media Expert in een Week: "Zeer inspirerend, leest makkelijk, vol praktische tips en tools, dit boek is een aanrader, duidelijk een zeer begrijpelijk beschreven, nuttig boek met talrijke voorbeelden" Lees de recensies...

De opkomst van social media biedt grote kansen voor mensen en bedrijven. Het sociale web is een ongekende kennisbron die kan helpen bij het verbeteren van producten, diensten en proposities. Dankzij nieuwe vormen van communicatie, marketing en verkoop kunnen bedrijven razendsnel hun bekendheid vergroten en omzet verhogen. Met simpele trucs kunnen zowel de eigen website als profielen op sociale netwerken uitgroeien tot plekken waar waardevolle interactie tot bloei komt.

In dit boek beschrijft Jeroen Bertrams hoe bedrijven met succes de zeven belangrijkste activiteiten op social media kunnen uitvoeren: luisteren, communiceren, publiceren, marketing, verkopen, optimaliseren en meten.

Op Twitter, Facebook, en LinkedIn tot en met Google+, Groupon en Pinterest. Van sociale netwerken tot en met reviewsites, weblogs en fora. Van social media marketing tot en met succesvolle webcare.