het boek
  achterflap
  de auteur
  inhoud
  bestellen
  lezingen
  recensies
  contact

Online Marketing - Strategie en Tactiek

"Een krachtig boek, sterk geschreven en vol met praktische tips."

Geheel herziene editie - Vorig jaar verscheen de geheel herziene editie van het boek met extra hoofdstukken, actuele cases, en vernieuwde teksten.

Dit boek helpt elke online marketeer om fors betere resultaten te realiseren. Of hij nu zelfstandig werkt of voor een multinational. Voor ruim twintig vormen van online marketing worden de belangrijkste tips en trucs beschreven. Daaronder zoekmachine marketing, social media marketing, affiliate marketing, email marketing, widgets, winvertising, crossmedia marketing en free publicity. Belangrijke basiskennis over soorten uitingen en slimme afrekenmodellen komt uitgebreid aan de orde. Gebruik het concrete stappenplan in dit boek en de gouden regels voor online marketing om een krachtige, samenhangende online marketing strategie te ontwikkelen.

== Lees de recensie van het boek door Adformatie ==

Over Jeroen Bertrams
Jeroen Bertrams (1974) startte na zijn studie Economie als marketing adviseur bij VODW Marketing. Als internetondernemer bracht hij tussen 2000 en 2005 drie sites naar de top honderd in Nederland. Sinds 2005 helpt hij als zelfstandig adviseur bedrijven bij het verbeteren van hun online marketing. Hij werkte onder meer voor Randstad, Centraal Beheer Achmea, SNS Bank, Essent, Tempo Team, PNOzorg, Philips en KLM. Maar ook voor diverse startups. Hij behoorde tot de eerste vijf gebruikers van Google Adwords, introduceerde Twitter Marketing bij grote bedrijven, en was bedenker van de eerse zakelijke weblog van Nederland. Hij is auteur van zeven boeken, waaronder de bestseller "Social Media Expert in een Week" en "Online Marketing: strategie & tactiek".

Als online expert is Jeroen te gast geweest bij onder meer Nieuwsuur, Netwerk, TROS Radar, BNR Nieuwsradio, RTL Boulevard, 3FM en Q Music.

Share:
Volg Jeroen via Twitter
Jeroen op LinkedIn

Scriptum, 2010 & 2012
Hardcover, gebonden
214 pagina's
24,95 euro
ISBN: 9789055947027
» Bestellen
» Lees de recensies


home | het boek | achterflap | de auteur | inhoud | bestellen | lezingen | advies | contact